Vi erbjuder dig en härlig vilsam stämning och ett mycket stort utbud av behandlingar samt yogaklasser som utförs av mycket duktiga välutbildade o inkännande terapeuter o instruktörer. Vi vill att du skall känna dig trygg i våra händer....... All information om oss o klinikens behandlingar, scheman o priser finner du i menyraden ovanför. Onlinebokningen är öppen dygnet runt! Varmt Välkommen!

Karin Spjuth med Team

BOKA ALLA VÅRA BEHANDLINGAR & YOGA KLASSER ONLINE HÄR!

Alla Våra egna terapeuters Behandlingar o Yogaklasser kan du boka in här!

Erbjudanden o Pågång i kliniken

10. Dec, 2017

Yoga & Gongsöndag m Mattias - PASSAR ALLA!

Passet första del är inkännande Yoga i ca 1 timme och den avslutande delen är ca 1 timmes djupgående avslappning till den välgörande Gongens ljud och vibrationer.
Det är bra att ha mjuka kläder.

Ljudets vågor från Gongen påverkar sinnet så man kan hamna i ett läge mellan sömn och vakenhet vilket stillar tankarna.
Detta tillsammans med Gongens vibrationer, som går in i kroppen, hjälper kroppens självläkande förmåga att lösa upp spänningar och stress. Efter ett Gongpass känner man sig ofta avslappnad och kan ta tag i saker med ny energi!

Yogalärare och Gongmästare Mattias Sundman har utövat yoga i 16 år och har lett många workshops inom Gong. Han har ett stort intresse för ljudets välgörande effekter på människan och dess celler. Mattias är utbildad gongmästare (Gong master training) samt MEM-GongYogalärare. Mattias är även aktuell som Gongspelare på de kända festivalerna Space of Love samt på Ängsbacka i sommar. Läs mer om Gong och Mattias här: http://www.feelthevibes.se

För att garantera din bokning, inbetalas din plats direkt vid bokning. Swish 1230473025 Eller BG 5631-9338, uppge namn samt Gongdatum som referens.
Platsen återbetalas ej, men kan överlåtas till annan.

20. Sep, 2017

Söker du en riktigt duktig massageterapeut som besöker ditt företag?

Kontakta karin@kroppskliniken.se Vi har den du söker!

20. Nov, 2017

Boka IPL o Needling Hudföryngring - Boka in 3ggrs kur

Behandlingen med Powerlite Needle Pen System är snabb, säker och effektiv! Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om. För behandling av t.ex acneärr, linjer, pigmenteringar m.m
Läs om erbjudandet länken. Gäller året ut
Boka kostnadsfri konsultation för att se vad som passar just dig!

23. Okt, 2017

IPL Permanent Hårborttagning - Erbjudande ÅRET UT

Förbered dig redan nu för nästa sommar! Vi erbjuder nu rabatt på flera av våra kombinationsbehandlingar. Priset är per gång, o priset gäller till dina hårstrån försvunnit. Dvs efter ca 6 tillfällen.

Många lider av generade hårväxt och ibland uppstår även jobbiga besvär med inåtväxta hårstrån som kan orsaka obehag och infektion. Permanent hårborttagning med IPL (Intensed Pulsed Light) är en säker och trygg metod som avlägsnar oönskad hårväxt på hela kroppen.

På Kroppskliniken arbetar vi med Powerlite600® IPL som en är trygg, svensk tillverkad IPL som används av både läkare som hudterapeuter världen över.

AKTUELLT HÖSTEN 2017!

SÖKER NI EN RIKTIGT KOMPETTENT O DUKTIG MASSAGETERAPEUT
SOM NI VERKLIGEN KAN LITA PÅ TILL DITT FÖRETAG?

Kontakta karin@kroppskliniken.se  Vi har den du söker! 

Företagsfriskvård

YOGA

Alla rekomendationer
https://www.reco.se/kroppskliniken-yoga-massage-skonhet-terapi-tyreso

HANDLA BÄSTA PRODUKTERNA / PRESENTKORT DIREKT I VÅR WEBBUTIK

Webbutik

Tre av produkterna ur Wise sortiment vann kategorin årets produkt 2017!

Vendelsövägen 26 - Trollbäckens Centrum - Tyresö