BOKA BEHANDLING ELLER KLASS HÄR!

OBS! Klinikens telefonsvarare 08-7982200 är ur funktion, dvs går ej att lyssna av,  sedan 20/12-2019

...så under tiden är det enklast är att boka tid online här, och har du frågor ring eller smsa 0738462200 eller maila karin@kroppskliniken.se

Vi erbjuder dig en härlig vilsam stämning och ett mycket stort utbud av behandlingar samt yogaklasser som utförs av mycket duktiga välutbildade o inkännande terapeuter o instruktörer. Vi vill att du skall känna dig trygg i våra händer....... All information om oss o klinikens behandlingar, scheman o priser finner du i menyraden ovanför. Onlinebokningen är öppen dygnet runt! Varmt Välkommen!

Karin Spjuth med Team

Erbjudanden o Pågång i kliniken

7. Jan, 2020

Hudföryngring ERBJUDANDE

Vi erbjuder 20% rabatt för ny kund IPL o Needlepen, i dina 3 första bokade behandlingar

20. Jan, 2020

YOGA TERMINSSTART JANUARI

De flesta av våra terminsklasser är 14ggr. Under skolloven håller vi inga fasta terminsklasser - då erbjuder vi istället eventsklasser som bokas utöver terminen

22. Jan, 2020

Prova på Mediyoga - Yinyoga - Viryayoga JANUARI

Vi erbjuder prova på klass innan terminstart i flera av våra klasser
MEDIYOGA - sön kl 17, tis kl 20, tors kl 18:30
YINYOGA - ons kl 18:30, tors kl 20
Begränsat antal platser!

17. Apr, 2020

Yogaretreat på Kvarnkärrs ekologiska gård 17-19/4 med Karin Spjuth

Vi kommer yoga, meditera och bli serverad fantastisk mat av högsta kvalitet, då vi kommer vistas på en ekologisk gård där allt är närodlat och all matlagning och bakning görs av gårdens ägare och kock.

Vi bor tillsammans i denna vackra stillsamma skogsmiljö.
Vi är inte fler än åtta deltagare - vilket gör detta retreat så personligt och unikt.

3. Feb, 2020

SÖKER DITT FÖRETAG DUKTIGA MASSAGETERAPEUTER?

Kontakta karin@kroppskliniken.se Vi erbjuder att komma ut till ditt företag, alternativt ta emot på mottagningen i Tyresö. Vi har den du söker!

Alla rekomendationer
https://www.reco.se/kroppskliniken-yoga-massage-skonhet-terapi-tyreso

BOKA ALLA VÅRA BEHANDLINGAR & YOGA KLASSER ONLINE HÄR!

Markera: BOKA TID 

ONLINEBOKNING ÖPPEN DYGNET RUNT PÅ VÅR HEMSIDA
www.kroppskliniken.se

då länkas du direkt till både behandlingar o yogaklasser, o ser vilka tider som är lediga

Här länkas du direkt till vad vi gör, utan att boka behandling:
MASSAGE     YOGA     Workshops     Företagsfriskvård    Stressrealise   Webbutik   Ansiktsbehandling IPL Hudföryngring    Powerlite Needlepen    IPL Hårborttagning

 

 

 

HANDLA BÄSTA PRODUKTERNA / PRESENTKORT DIREKT I VÅR WEBBUTIK

Webbutik

Gör din beställning direkt i vår egen webbutik. Produkterna levereras alt upphämtas i kliniken, alt levereras per post. Handla för 1000kr, så erhåller du fraktfritt under Januari 2020

FÖRETAGSMASSAGE

AKTUELLT 2020

SÖKER NI EN RIKTIGT KOMPETTENT O DUKTIG MASSAGETERAPEUT
SOM NI VERKLIGEN KAN LITA PÅ TILL DITT FÖRETAG?

Kontakta karin@kroppskliniken.se  Vi har den du söker! 

Företagsfriskvård

Vendelsövägen 26 - Trollbäckens Centrum - Tyresö

Vi söker driftig duktig personal till kliniken - gärna egenföretagare!

Söker dig som är driftig, duktig och social att hyra in dig hos oss som egen företagare, gärna med egen kundkrets. Alternativt önskar du arbeta som underkonsult åt Kroppskliniken Karin Spjuth AB. Är du fotvårdare så finns möjlighet att ta över klinikens kunder från vår fotvårdare som nu går i pension.
 
Den person vi söker verkar inom någon av följande branscher för att komplettera övriga terapeuter på kliniken: Fotvårdsspecialist, Naprapat, Kiropraktor, Sjukgymnast, Fransstylist, Hudterapeut eller Samtalsterapeut. Du arbetar självständigt, är ansvarsfull och har lätt för samarbeta med såväl kunder som våra samarbetspartners.
 
Vi söker dig som brinner för ditt yrke och människans välmående, då vi alla som arbetar här är måna om kundens välbefinnande i våran lugna personliga miljö. Vi delar våra gemensamma utrymmen och vi alla älskar att ge våra kunder det bästa - både behandlingar, servicen och gemenskapen. Vi har en yogaklinik där vi håller många lugna inkännande yogaklasser parallellt med den övriga verksamheten. Därför vill vi ha en lugn och vilsam miljö för både kunder och personals räkning till välbefinnande, då detta är en del av framtidens friskvård. Passar denna beskrivning in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan! Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
 
Har du frågor mailar du oss, annars sänd in ditt cv, så bokar vi upp ett personligt möte - då mötet och kemin är viktigare än din skriftliga ansökan. Endast seriösa sökande!