Yoga Nidra

Yogisk Vila 

Karin Spjuth håller lunchklasser i Mediyoga som avslutas med ca 30min Yoga Nidra
kl 12:00-13:15

Du vilar dig i form - efter helgen alt innan helgen - för att få till dig den energi just du behöver - just idag.

Yoga Nidra kallas också den yogiska sömnen. Nidra på sanskrit betyder sömn, och Yoga Nidra är en meditationsteknik som syftar att ta dig till en djup avslappning. Till det tillståndet du upplever precis innan du somnat, där kroppen vilar men sinnet och medvetandet verka. 

Yoga Nidra är en viktig metod i mitt arbete med människor som upplever svårigheter i livet och upplever kronisk stress, många har svårt för att varva ned, har höga ångestnivåer och sömnproblem. Att kunna landa i stunden en liten stund, att känna sig trygg i den egna kroppen och släppa den omgivning som oftast är kaotisk är oerhört värdefullt och uppskattat. Jag kombinerar alltid djupavslappningen med ett basic mer fysiskt program och lugnande andningsövningar innan för att släppa på rastlös energi, då många av de som jag möter har oerhört svårt att ligga still en längre period utan rörelse innan. Detta är inget som är avancerat, o du blir svettig av. Passar alla människor oavsett ålder. Inga krav, prestationer eller måsten. 
En längre avslappning på mer än 10 minuter tar ganska lång tid för många att klara av i en vanlig yogaklass med andra runt sig.

Har du frågor - maila karin@kroppskliniken.se

 

BOKA TID online

Med vänlig hälsning

Karin Spjuth