Ansiktsbehandling med eller utan Microdermabration

Alla behandlingar utföres med produkter från Wise Naturkosmetik alternativt Powerlite Skin Care System. Wise är en helt naturlig, ren och lyxig hudvårdserie. Fri från mineraloljor, syntetiska doft- och färgämnen och syntetiska tillsatser. Produkterna innehåller kallpressade ekologiska oljor, mineraler, naturliga vitaminer, alger, eteriska oljor och antioxidanter. En serie med äkta råvaror från växtriket – verklig lux för huden. Produkterna låter din hy få arbeta . Du kommer att märka skillnad!


Powerlite Skin Care system är en annan exklusiv hudvårdserie som vi arbetar med. Dessa produktens syfte är att arbeta för att aktivera de naturliga funktionerna i huden. Dessa produkter består av ingredienser och enzymer som aktiverar hudens naturliga processer och har en väldigt bra penetreringsförmåga och kan lagras i hudvävnaden under många timmar. De aktiverar de naturliga funktionerna i huden och ger din hy ökad lyster och fasthet. Luta dig tillbaka och njut!

POWERLITE PEELER - MICRODERMABRATION  


Powerlite Peeler är det ultimata microdermabrasionverktyget för att hjälpa dig att få en friskare hud som åldras långsammare. Med Powerlite Peelers behandlingprogram kan man effektivare behandla och förebygga olika hudproblem oavsett typ av hud, ålder eller hudfärg. Tekniken är snabb, säker, enkel, hygienisk och resultatet syns omgående. Tekniken är speciellt framtagen för att öka näringstillförseln och syresättningen till cellerna och för att döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador skall kunna slipas bort. Behandlingarna är skonsamma för huden och helt utan obehag för klienten.

Med Powerlite Peeler motverkas effektivt effekterna av hudens åldrande och de yttre påfrestningar som huden dagligen utsätts för. Behandlingen stimulerar återuppbyggnaden av huden vilket ger huden lyster, spänst och ökad vitalitet.

Denna Peeler kan utföras som enskild hudvårdsbehandling, som komplement till ansiktsbehandling eller i kombination med Powerlite IPL behandling. För att uppnå bästa resultat rekommenderas klienten att använda Powerlite Skin Care Systems hudvårdsprodukter som komplement hemma för att förstärka och bibehålla effekten av klinikbehandlingen. Viktigt är också att klienten använder solskyddsfaktor 32 dagarna efter behandling. 

Corundumkristallerna består av aluminiumoxid och för att kunna garantera absolut högsta kvalitet, säkerhet och sterilitet har våra kristaller blivit grundligt testade. Kristallerna är medicinskt godkända och de har arbetats fram under extremt hygieniska förhållanden där de renats med speciella syror. Kristallernas huvudsakliga funktion är att verka slipande men de ger även en läkande och desinficerande effekt på huden. 

Behandlingen är helt smärtfri. Med en enkel pennfattning förs ett munstycke över behandlingsområdet. När munstycket förs över hudytan uppstår det ett vakumtryck som får de rena fräscha kristallerna i påfyllningsbehållaren att cirkulera. En fin stråle med mikrokristaller träffar då hudytan med hög hastighet och en slipande effekt på hudytan uppstår. Restavfallet sugs direkt vidare ut till avfallsbehållaren.

 

BOKA TID

INFORMATION ÖVER VÅRA ANDRA ANSIKTSBEHANDLINGAR:
Powerlite Needlepen
IPL Hudföryngring

Med vänlig hälsning

Karin S - Elisabeth - Anna Maria