FOTVÅRDSPRODUKTER

Finns att köpa i klinik, kan även beställas här

KONTAKT

Ett väldigt bra sätt att få dina bästa produkter för dina fötter är den hjälp du får under behandling

BOKA TID HÄR

Fotvård

 

(sidan är under bearbetning)

Wise, Durance, Forever Living, LPG produkter

WISE PRODUKTER:

RENGÖRINGSMJÖLK
Alla hudtyper, 150 ml

En mild och effektiv rengöringsmjölk helt utan, tensider, som rengör utan att ta bort hudens, naturliga skyddslager. Rengöringen är fettbaserad och löser upp smuts och föroreningar med fett-löser-fett metoden.
Pris: 249 kr

 RENGÖRINGSMJÖLK
Sensitiv, 150 ml

En mild rengöringsmjölk helt fri från tensider, som rengör utan att ta bort hudens naturliga skyddslager. Rengöring Sensitiv innehåller återfuktande oljor, tång och eteriska oljor som skyddar och lugnar känslig och irriterad hy.
Pris: 249 krANSIKTSVATTEN
Alla hudtyper, 200 ml

Ett ört- och tångbaserat ansiktsvatten utan alkohol som stärker och skyddar den känsliga pH balansen, som ingår i huden immunförsvar. Eteriska oljor av enbär, palmarosa och rosenträ ger en uppfräschande och återfuktande effekt.
Pris: 249  kr

 


 

ANSIKTSVATTEN
Sensitiv, 200 ml

En nässel och tångbaserad fuktspray utan alkohol för den känsliga huden. PH-neutraliserar och bildar en skyddande fuktfilm. Tillsammans med Ansiktskräm/Aromaserum ger ansiktsvattnet en synergieffekt som stärker och balanserar huden naturliga immunförsvar.
Pris: 249 kr

 ANSIKTSKRÄM
Vital, 50 ml

Vitalkrämen kan användas som både dag/nattkräm.Innehåller mycket fukt och passar alla hudtyper. Eterisk olja av ros gör att den är extra lämplig på spruckna blodkärl och s.k. rosacia.
Pris: 369 kr

 ANSIKTSKRÄM
Balans, 50 ml

Ansiktskräm Balans är en lätt dag/natt kräm som tillför mycket fukt, har en talgbalanserande och vitaminberikande effekt, samt ger en sval och fräsch känsla på huden. Används som både dag och nattkräm.
Pris: 369 kr

 ANSIKTSKRÄM
Sensitiv, 50 ml

Sensitivkräm passar alla hudtyper men särskilt välgörande är den lite fetare Sensitiv bra på torr, känslig, nopprig och irriterad hy och självklart också på eksem. Den innehåller mera fett och skyddande ämnen än t.ex. våra fuktkrämer Vital och Balans.
Pris: 369 kr

 ANSIKTSKRÄM
Age, 50 ml

Age är den kräm som säljer allra mest. Age är en kraftigare kräm med extra feta och näringsrika oljor, som ger synligt resultat och vitaliserar torr, mogen och solskadad hy.
Pris: 379 krÖgonkräm uppstramande för alla hudtyper
För alla hudtyper, 15 ml

Ekologisk ögonkräm uppstramande för alla hudtyper 15ml.
Bäst i test i tidningen Hälsa nr 10 2013!
Pris: 349 kr

 Fuktserum Moist Booster för torr och känslig hy
15 ml

Ekologiskt fuktserum Moist Booster med hyaluronsyra för torr och känslig hy..
Pris: 335 kr

 

 

 

 Nattkräm Rose för torr och mogen hy
30ml NYHET! Nu i pumpflaska

Ekologiskt nattbalsam med supernäring av bland annat nyponrosolja som innehåller extra mycket fina fettsyror som bygger upp huden inifrån.
En grym nattkräm som kompletterar din skönhetsömn!

Pris: 359 kr

 

 AROMASERUM
Ros

Passar alla hudtyper – även känslig hy.Själva oljan ros är mycket exklusiv, närande och stressreducerande och har använts av celebriteter i flera tusen år.
Pris: 369 krAROMASERUM
Neroli

En lätt och balanserande olja för fet och blandad hy En milt upplyftande, sammandragande och talgbalanserande olja speciellt framtagen för fet och blandhy. Återfuktar och ger näring utan att täppa till porerna, stimulerar cellförnyelse och ärrbildning, förebygger hudskador.
Pris: 359 kr

 AROMASERUM
Sensitiv

För känslig, lättirriterad och inflammerad hy. Med bisabol, apelsin och lavendel som är naturligt lugnande och antiinflammatoriska. Sensitivserum kan användas av alla! 
Pris: 359 kr - Tillfälligt slut hos Leverantören

 

 AROMASERUM
Age

För mogen hy. En storsäljare som håller dig vital! WISE Serum är ett koncentrat av ekologiska oljor, fettsyror och eteriska oljor. Är fritt från vatten, konserveringsämnen och andra tillsatser.
Pris: 370 kr

 PEELING
Alla hudtyper, 50 ml

Använd ej på acne eller extra känslig hy. En mycket mild peeling med jojobavax, som inte skadar huden. Rengör skonsamt men effektivt och huden känns på djupet både ren och fräsch.
Pris: 265 kr

 

 PURIFYING CLAY MASK (LERMASK)
Balans, 50ml

Passar den som vill ha en djuprengöring och acnebehandlande effekt. Kickar igån trött, gråaktig, fet och blandhy. Lermask Balans är djuprengörande, antiseptisk, talgbalanserande och porsammandragande och mycket effektiv på acne, tonårshy och oren hy.
Pris: 299 kr

 CLAY MASK VITAL
Vital, 50ml

Passar alla som vill fylla på och mätta sin hy med balanserande fukt och ekologisk näring. Mycket mild ansiktsmask, speciellt framtagen för torr, fuktfattig, mogen och solskadad hy.
Pris: 299 kr

 TVÄTTSVAMPAR 4 st
Pris: 86 kr

 

 

 CERAT
Naturell

Ger näring och skydd, mjukar upp torra läppar och gör dom mjuka. Inga eteriska oljor.
Pris: 89 kr

 

 BODY LOTION
150 ml

Speciellt framtagen för att balansera och förebygga torr och fuktfattig hy. Innehåller näringsrik ekologisk olja av avokado, olivsmör och sesam som ger kroppen en daglig inpackning av bl.a. fettsyror och vitaminer. Den fräscha doften kommer från naturens egna örter och blommor.
Pris: 289 kr

 

 DUSCHGÉLE
Balans, 200 ml

Passar alla hudtyper men är även lämplig på känslig irriterad hy och mycket återfuktande på eksem.
En ren doftupplevelse för kropp och själ!
Pris: 239 kr

 KROPPSOLJA
Balans, 150 ml

En doftupplevelse utöver det vanliga. WISE kroppsolja är en multiprodukt. Det betyder att den har många användningsområden, förutom som kroppsolja. Superbra som massagolja, skön i badet och mycket återfuktande som kroppsolja. 
Pris: 289 kr 

 

Powerlite MASQ+


 


En serie vårdande ansiktsmasker, fulladdade med aktiva ingredienser för olika hudtyper och behov. Masken är skräddarsydd och placeras enkelt över ansiktet. Du behöver varken smörja in eller tvätta bort något. Luta dig tillbaka och njut! 

250kr /6st mask 

 

 

Durance Produkter - Nyhet i kliniken!

Mer Bilder information kommer inom kort!

Durance Showergel189kr
lavendel, ros, oliv

Durance Handkräm
Durance Bodybutter 229kr
Durance Bodyscrub 229kr
och mycket mer!

Lpg behandlingsprodukter - hud och kropp

Medicinska behandlingsprodukter i samband med kur 495kr
Erbjudande duo pack (tills lagret är slut) 749kr

Mer information i kliniken (denna sida är under bearbetning)

KONTAKT