Om Kroppskliniken o grundaren av kliniken

Kroppskliniken ger MASSAGE, TERAPI och SKÖNHETSVÅRD och lär ut YOGA till människor i alla åldrar. Företaget Kroppskliniken har som mål att ge alla människor en bättre tillvaro med hjälp av massage, hud & kroppsterapi. Vi har som specialområde att se helheten hos människan, dvs en holistisk syn som speglar insidan utåt. Det stora intresset  är att förmedla långsiktig hälsa. Det är framtidens friskvård! Det finns inga genvägar. Det är alltid enklare att förebygga än att rehabilitera dig själv. Så vårt mål är att dela med oss av vår kunskap och av våra egna erfarenheter.

Företagets grundare o ägarinna är Karin Spjuth, och finns sedan 2003 i mysiga centrala Trollbäckens Centrum. 

"Min målsättning med kliniken var att skapa en lugn trivsam miljö att både arbeta i, samt att få behandling i" 

"En avslappnad härlig stämning och ett stort utbud av behandlingar av duktiga inkännande terapeuter, många mindre mysiga yogaklasser att välja på, så att det skall finnas något som passar alla - under samma tak"

Eftersom jag brinner för allt jag gör, då mitt arbete också är min hobby, så räcker tiden ej alltid till.

Därför har jag sedan en tid tillbaka utökat verksamheten, för att kunna erbjuda dig som kund ett större utbud av både hälsa, frisk o skönhetsvård. och genom detta kunna erbjuda dig mer tider att välja på. Min önskan är att att kunna erbjuda dig en helhet, där du kan boka in dig i samma bokningssystem, få hjälp av oss att kunna komplettera eller altinera dina behandlingar för att ge dig det allra bästa resultatet. Likaså kunna ha fler yogainstruktörer o klasser på olika tider, så alla skall kunna ha en chans att få utöva yoga i en lugnare o mer personlig miljö.

Därför startade jag även upp Kroppsklinikens Terapeutiska Team där jag  är spindeln i nätet. Tillsammans med mig arbetar superduktiga erfarna o duktiga terapeuterna Elisabeth, Annika Stephanie, Christina och yogainstruktörerna Emma o Karin W o Sara.  Du kan läsa mer om oss på VÅRT TEAM .

Jag skräddarsyr lösningar åt såväl privata kunder som till företag. Både här på kliniken och ute på olika arbetsplatser. Vi arbetar på olika tider, för att vara så flexibla som möjligt gentemot dig som kund.

En viktig del av konceptet är att du skall känna dig trygg som kund, då vi är en seriös klinik,Vi har fullständig tystnadsplikt. Till vårt team bokar du in alla dina behandlingar samt även yogaklasser på BOKA TID . Alternativt via mig Direkt karin@kroppskliniken.se

Varmt välkommen till mig på Kroppskliniken och mina duktiga medarbetare i teamet som alla finns under samma tak /på samma plats i Centrala Trollbäckens Centrum, två mil sydost om Stockholm.

 Kontakta Karin:
 Jag svarar sällan i telefon, då jag som oftast sitter upptagen.
 Enklast att nå mig är att sända ett SMS 073-8462200  
 alternativt maila mig  karin@kroppskliniken.se
 
Vill du boka tid hos mig, så finns de flesta tiderna upplagda här: BOKA TID