Yoga Nidra

Du vilar dig i form, för att få till dig den energi just du behöver, just idag. Vi gör några enkla uppvärmningsövningar som gör att din yoganidra blir mer effektfull, då denna metod görs helt liggande, nerbäddad på din yogamatta. Omstoppad med filtar och bolster. Är du extra frussen, tar du med en extra tröja och sockor.

Yoga Nidra kallas också den yogiska sömnen. Nidra på sanskrit betyder sömn, och Yoga Nidra är en meditationsteknik som syftar att ta dig till en djup avslappning. Till det tillståndet du upplever precis innan du somnat, där kroppen vilar men sinnet och medvetandet verka. 

Yoga Nidra är en viktig metod i mitt arbete med människor som upplever svårigheter i livet och upplever kronisk stress, många har svårt för att varva ned, har höga ångestnivåer och sömnproblem. Att kunna landa i stunden en liten stund, att känna sig trygg i den egna kroppen och släppa den omgivning som oftast är kaotisk är oerhört värdefullt och uppskattat. Passar alla människor oavsett ålder. Inga krav, prestationer eller måsten.


En längre avslappning på mer än 10 minuter tar ganska lång tid för många att klara av i en vanlig yogaklass med andra runt sig. Här får du lära dig att släppa taget!

Har du frågor? Kontakta: karin@kroppskliniken.se 

BOKA TID

Med vänlig hälsning

Karin Spjuth