Yoga Nidra

Karin Spjuth håller eftermiddagsklasser varje måndag i yoganidra, som är en yogisk vila, vilket motsvarar 4-5timmars sömn

Måndagar uppehåll vt 2020, se efter i workshops

Du vilar dig i form - efter helgen alt innan helgen - för att få till dig den energi just du behöver - just idag. Vi gör några enkla uppvärmningsövningar som gör att din yoganidra blir mer effektfull, då denna görs helt liggande, nerbäddad på yogamatta - omstoppad med filtar och bolster. Är du extra frussen, tar du med en extra tröja, sockor.

Yoga Nidra kallas också den yogiska sömnen. Nidra på sanskrit betyder sömn, och Yoga Nidra är en meditationsteknik som syftar att ta dig till en djup avslappning. Till det tillståndet du upplever precis innan du somnat, där kroppen vilar men sinnet och medvetandet verka. 

Yoga Nidra är en viktig metod i mitt arbete med människor som upplever svårigheter i livet och upplever kronisk stress, många har svårt för att varva ned, har höga ångestnivåer och sömnproblem. Att kunna landa i stunden en liten stund, att känna sig trygg i den egna kroppen och släppa den omgivning som oftast är kaotisk är oerhört värdefullt och uppskattat. Passar alla människor oavsett ålder. Inga krav, prestationer eller måsten. 
En längre avslappning på mer än 10 minuter tar ganska lång tid för många att klara av i en vanlig yogaklass med andra runt sig. Här får du lära dig att släppa taget!

Har du frågor - maila karin@kroppskliniken.se 

BOKA TID online

Med vänlig hälsning

Karin Spjuth