LPG-Endermologie - Lipomassage - Vi erbjuder senaste uppdateringen!

LPG® är en unik och patenterad teknologi som formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. Nyrevolutionerande teknik - skulptera din kropp utan kirurgi!

Hemligheten bakom LPG®:s framgångsrika utveckling är den patenterade tekniken IMR (Independent Motorized Rolls). De motoriserade rullarna fungerar helt oberoende av varandra. Sedan bestämmer riktningen och hastigheten på rullarnas rotationer hur huden försiktigt dras in och hudveck skapas med olika form, tjocklek och djup för ett optimalt resultat. 

Endermologie är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vacuumsug masserar hela kroppen. Detta medför ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler, samt att ämnesomsättningen ökar och därmed också kroppens fettförbränning.Endermologie förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Behandlingen skulpterar kroppen och ger synbara resultat såsom förbättrad hudstruktur, uppstramning av huden, reducering av celluliter samt att fettvävnaden minskar!

Behandling rekommenderas för dig:
För Kroppsskulptering.
Före/efter kirurgiska ingrepp.
Om du lider av Ödem, Fibromyalgi, Fibroser, Stelhet.
Om du har Idrottsskador eller för att Lindra muskel- och ledvärk.
Samt för påskynda återhämtning efter träning.
Reducerar celluliter och överflödigt fett i problemområden.
LPG hjälper forma och lyfta upp rumpan och framhäver kroppens konturer.
Återställer hudens elasticitet och slimmar figuren.


Du ska undvika behandling om du har:
Cancer
Infektion
Inflamationsfas
Blodförtunnande medicin
Blodsjukdom
Graviditet (förutom ben efter 3:e månad)

Vid lipomassage koncentrerar vi oss på dina fettdepåer.
Vid cellulitbehandling koncentrerar vi oss på dina celluliter.

LPG SPORT
Vi rekommenderar LPG för dig före och/eller efter träning. Rensar ut slagg och mjölksyra. Prestationshöjande behandling samt att du återhämtar dig snabbare efter hård träning. 

LPG SKÖNHET
För dig som har problem med envisa fettområden, celluliter och slapp hud. (Rekommenderas 2 Behandlingar i veckan). LPG massage kan kombineras med fettfrysing eller Hifu för att nå bästa resultat och forma kroppen.

LPG HÄLSA
För dig som vill ha en djupgående bindvävsmassage som ger ökad blodcirkulation, lymfcirkulationen och total avslappning.  Behandling ökar vällmående och mindkar smärta i kroppen.

Hur många Endermologiebehandlingar behövs?
Minst 10 behandlingar med besök 2 ggr i vecka (helst 3ggr första veckan)  
10–16 behandlingar är det vanligaste för ett optimalt resultat, per område beroende på dina förutsättningar.
Efter Liposkulptur/fettsugning brukar dock 4 behandlingar under en månads tid räcka.

Försvinner verkligen mina celluliter?
Endermologie Lpg är idag den enda behandling som är tidsomprovat och kan reducera celluliter och ge spänstigare hud med goda resultat. Flera av världens ledande plastikkirurger rapporterar detta.

Hur ofta skall man gå på behandling?
Som regel bör man gå på behandling ca 2ggr/veckan första 8 ggr och sen 1ggr i vecka tills man uppnår resultat. Vi behandlar inte oftare än så eftersom kroppen behöver återhämta sig mellan behandlingarna. Som underhållsbehandling går många 1–2 ggr/mån.

Behandlas bara ”mina problemområden”?
Man fokuserar naturligtvis på problemområdena, men resten av kroppen behandlas också för att stimulera den allmänna cirkulationen och lymfdräneringen. Terapeut tittar på dig och dina behov.

Hur länge ”håller” resultatet av LPG Endermologie?
Flera månader ibland upp till flera år om underhållsbehandlingen fortsätter. Ålder, livsstil, kost och hormonella betingelser påverkar naturligtvis resultatet. (Med 1 gång/månad förbättrar man dessutom sina resultat)

Hur lång tid bör det gå efter en fettsugning innan man kan få LPG Endermologie behandling?
Efter ca 2 veckor brukar det vara lagom att börja med behandling. Rådgör alltid med din behandlande doktor.

Vad är skillnaden mellan Endermologie och fettsugning?
Endermologie är till skillnad från liposkulptur/fettsugning en metod som inte penetrerar (går igenom) huden. Liposkulptur/fettsugning är en operativ behandling med permanent reducering av fettvävnaden. Många patienter börjar med Endermologie behandling och väljer senare att komplettera med liposkulptur/fettsugning. En tvåstegsbehandling ger det bästa resultatet. Ta alltid konsultation med din kirorg.

Hur upplever man behandlingen? Gör det ont?
Känslan kan liknas vid djupgående massage. De allra flesta upplever det mycket behagligt. Behandlingen anpassas efter dig och styrkan ställs in individuellt.

Hur känns det efteråt?
De flesta patienter känner sig avslappnade och många får en energikick efteråt. Man skall tänka på att dricka minst 2 l. vatten per dag under tiden man får behandling, eftersom lymfsystemet i kroppen är stimulerat och utsöndringen kanske går något snabbare än normalt.

Kan man behandlas med Endermplogie om man är gravid?
Nej, den kraftiga massagen sätter igång kroppen och är inte att rekommendera vid graviditet. Efter vecka 12 kan vi behandla benen hos gravida, för att minska svullnaden.

Prislista:
Prova på första gången inkl konsultation, totalt ca 60min 495:-
1ggr normal , effektiv behandlingstid ca 40min 850:-
1ggr extra tid, effektiv behandlingstid ca 55min 950:-
Egen kroppsstrumpa 300:-

LPG KUR:
NORMAL - två -tre behandlingsområden
EXTRA TID - tre eller fler behandlingsområden
10 ggr 10% rabatt
20ggr 20% rabatt
LPG paketen gäller 1 år från inköpsdatumet.

- Vi ber dig vara på plats 10 minuter innan inbokad behandlingstid.
- Vi tar inte emot dig om du är försenad mer än 15 min.
- Meddela redan vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner.
- Behandlingar utförs ej vid förkylning, feber, inflammationer eller graviditetet innan vecka 12.

Egen kroppsstrumpa 300:-
LPG paketen gäller 1 år från inköpsdatumet.

- Vi ber dig vara på plats 10 minuter innan inbokad behandlingstid.
- Vi tar inte emot dig om du är försenad mer än 15 min.
- Meddela redan vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner.
- Behandlingar utförs ej vid förkylning, feber, inflammationer eller graviditetet innan vecka 12.

Skillnaden mellan dem förgående modellerna

Modellen Integral 2, har 50% större behandlingsyta och högre sugstyrkor att arbeta på än Keymodulen. LPG Alliance överglänser dem båda tidigare modellerna genom att inneha en ny pantenterad teknologi och på detta vis ge 3 gånger så effektivare resultat!


Historien bakom LPG – Endermologie®

I slutet av 70-talet råkade Louis Paul Guitay (LPG) ut för en trafikolycka och skadades allvarligt med omfattande ärrbildning som följd. Guitay fick terapeutisk massage för att mjuka upp vävnaden och för att återställa muskelfunktionen. De här massagebehandlingarna, som varade tre till fyra timmar per dag, bestod i manuellt rullande av huden för att återfå elasticiteten. Guitay var inte nöjd med behandlingarna då det tog så ofantligt mycket tid och resultaten varierade mycket beroende på massageterapeutens kunnighet. Som ett resultat av detta designade Guitay LPG Endermologie-systemet, vilket är en motoriserad mekanisk massagemetod för att uppnå samma resultat som vid en manuell massage.

Kort därefter använde man massagemaskinerna för att behandla sådana ärr och skadad vävnad som Guitay hade drabbats utav. Under massagen upptäckte läkarna att lokala fettdepåer och celluliter försvann vilket beror på den stretching av vävnaden som man får, stimuleringen av det lymfatiska systemet och tryckförändringen som uppstår med vakuumet.

Den kosmetiska användningen av LPG Endermologie® är spridd över hela världen och FDA har godkänt metoden för reducering av lokala fettdepåer och celluliter. Metoden används också i kombination med fettsugning vilket kortar ner läkningstiden och gör resultatet jämnare och snyggare.

LPG Endermologie – Lipomassage KROPP

LPG® är en unik och patenterad teknologi som formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. LPG® har mer än 20 års erfarenhet, referenser från hela världen och 85 vetenskapliga publicerade studier att luta sig emot.

Hemligheten bakom LPG®:s framgångsrika utveckling är den patenterade tekniken IMR (Independent Motorized Rolls). De motoriserade rullarna fungerar helt oberoende av varandra. Sedan bestämmer riktningen och hastigheten på rullarnas rotationer hur huden försiktigt dras in och hudveck skapas med olika form, tjocklek och djup för ett optimalt resultat. Nyrevolutionerande teknik: skulptera din kropp utan kirurgi!

Behandling med överlägset resultat

 • Kroppsskulptering
 • Före/efter kirurgiska ingrepp
 • Ödem
 • Fibromyalgi
 • Fibroser
 • Stelhet
 • Idrottsskador
 • Lindra muskel- och ledvärk
 • Påskynda återhämtning efter träning
 • Reducerar överflödigt fett i problemområden
 • Reducerar celluliter
 • Formar och lyfter rumpan
 • Framhäver kroppens konturer
 • Formar och lyfter kroppens konturer
 • Återställer hudens elasticitet
 • Slimmar figuren

Undvik behandling

 • Cancer
 • Infektion
 • Inflamationsfas, akut
 • Blodförtunnande medicin
 • Blodsjukdom
 • Graviditet (förutom ben efter 3:e månaden)

LPG KROPP - SE HÄR!

LPG Liftmassage Face

LPG Liftmassage/ Endermolift – Naturligt ansiktslyft utan kirurgi, injektioner och risker

LPG  liftmassage är en den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller operation. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.

Hur går liftmassage till?

LPG liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor. Olika program och intensitetsnivåer i massagen gör att det går att specialanpassa behandlingen för just din hudtyp, koncentrerad till ögonpartiet, längs ansiktets konturer, hals/dekolletage eller för att strama upp s.k ”hamsterkinder”. Vi anpassar varje behandlingstillfälle efter din hud och dina önskemål!

Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?

Själva behandlingen tar ca 40-60 minuter beroende på vald behandlingslängd, och är skönt avkopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 10-14 gånger. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter, för att underhålla men även förbättra resultaten, räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden.

Lftmassage förebygger hudens åldringstecken och stimulerar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer. Linjer och rynkor reduceras och hudens fasthet ökar.

Liftmassage passar alla hudtyper/åldrar och innebär inga risker.

Liftmassage passar alla hudtyper – även den mest känsliga. Liftmassage är även ett ypperligt alternativ till dig som inte lämpar sig för IPL-behandling pga medicin/hudtyp, eller inte vill göra ett så drastiskt (och dyrt) ingrepp som kirurgiskt ansiktslyft. Liftmassage innebär inga som helst biverkningar eller risker, och passar både män och kvinnor som vill ta hand om sin hud på bästa sätt! Människor i alla åldrar kan dra nytta av behandlingen – om du är ung så innebär liftmassage att du håller igång huden egna, naturligt höga produktion av kollagen och elastin lite längre och alltså åldras senare! Om du är lite äldre, med synliga linjer och/eller oelastisk hud, så får du dels ett synligt resultat i form av ett lyft och mindre framträdande linjer, samt förebygger nya ålderstecken.

Ingen återhämtning

Huden blir inte röd eller irriterad efterår. Du kan alltså passa på att gå på lunchen! Lättare rengöring ingår vid varje behandlingstillfälle

Resultat efter kur med LPG Liftmassage:

 

 • Stramar upp huden, minskar dubbelhaka & stramar upp halsen
 • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
 • Slätar ut och stramar upp dekolletage
 • Motverkar påsig, trött och glåmig hy
 • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
 • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster.

 

Hur går behandlingen till?

1. Lättare rengöring

2. Behandling med LPG Liftmassage (vid LPG Face Lyx ingår kemisk peeling och kollagen- och hyaluronsyramask)

3. Avslutande dagcreme

Prislista:

LPG ansikte

LPG ansikte & hals

1ggr

1ggr

40min

60min

700kr

950kr

LPG ansikte & hals lyx 1ggr 90min 1750,00 kr
LPG ansikte express 1ggr 20min

500,00 kr

 

LPG ANSIKTSE - SE HÄR